2012.08.28. 23:55          



A tárgyalások előtt ki kellene fizetni az adósságokat!

Deutsch Tamás mindig tud érdekes dolgokat mondani. Most éppen az MTK elnökének nyilatkozatán tűnődöm, aki a DIGI Sportban reagált szerény kis magánújságom néhány, alábbi sorára:

„A jelenlegi, megalázó helyzetben sehol nem kívánok dolgozni. Szeptember 30-án lejár a szerződésem az MTK-ban. Utána nekem és a versenyzőknek egyaránt kizárólag egyéves szerződés jöhet szóba és előre fizetéssel. Egyszer már végre helyére kell tenni a dolgokat.”

Ezeket mondta a mindig indulatokat kavaró, az igazáért fenntartás nélkül kiálló Kati néni, az az Fábiánné Rozsnyói Katalin.

Akit lehet dicsérni vagy éppen elmarasztalni (netán elhallgatni a nála eltöltött éveket...), de aki a versenyzőivel elért sikerlistájával még sok évig a legeredményesebb magyar kajakedző marad.

Olvassuk hát Deutsch Tamást, aki a tőle szokásos magabiztossággal szólalt meg. Szerinte nem kétséges, hogy megállapodnak a folytatásról Fábiánné Rozsnyói Katalinnal, a Londonban ezüstérmet nyert férfi kajak négyes felkészítőjével. Majd úgy fogalmazott, hogy „ebben a kérdésben Kati néni mondja ki a döntő szót, de tárgyalunk vele. Azonban a szerződéseket be kell tartani”. Arra a kérdésre, hogy akár egy évre előre is fizetnének Fábiánnénak, egyértelmű igennel válaszolt a Fideszes politikus.

Deutsch Tamás_2012.jpg

A sportvezető nyilatkozatát biztatónak is lehet nevezni, ám a helyzet egyelőre egészen másként fest. Legjobb tudomásom szerint tárgyalásokról momentán nincs szó, miként a kifizetések, a klub adósságainak rendezése is feltételes jövő időben értendőek.

Magyarán szólva, ha valakinek be kell tartani a szerződéseket, hát a felszólító mód éppen az erről szóló Deutsch Tamás által működtetett MTK-ra vonatkoztatható. Fábiánné háza táját ugyanis a vele kötött - és nem teljesített! - szerződésben foglaltak miatt aligha érheti kritika, hiszen két év alatt a semmiből vitte embereit világbajnoki győzelemre, majd olimpiai ezüstéremre... Úgy, hogy közben a lassan nyolc hónapja súlyos beteg férje ápolását is meg kellett oldania...

 


süti beállítások módosítása