2013.02.04. 08:06          



Cristiano Ronaldo ezúttal saját kapuját vette be

Egyre távolabb kerül a címvédés a Real Madrid számára a spanyol labdarúgó-bajnokságban, miután a 22. fordulóban kikapott a kiesés elöl menekülő Granada otthonában. José Mourinho gárdáját az sem vigasztalhatja, hogy a Barcelona is csak döntetlenre volt képes a Valencia ellen.

     Cristiano Ronaldo ismét eldöntötte a Real Madrid mérkőzését, pechére azonban nem a bajnokságban már 21 gólt számláló statisztikáját javította tovább, hanem a Granada találatszámát növelte. Történt ugyanis, hogy még az első félidőben egy szöglet után rosszul ért bele a portugál a labdába, így az saját kapujában kötött ki.

     Mivel a második játékrészben már nem történt semmi, a mérkőzés képét döntően befolyásoló esemény, így maradt a szezon egyik legnagyobb meglepetését hozó eredmény, ezzel pedig a címvédő már 15 ponttal maradt le a Barcelonáról.

     Attól a Barcelonától, aminek egy, a Real Madrid ellenfelénél jóval többre taksált csapat otthonából kellett volna elhoznia a három pontot. A Valencia nem a legszebb arcát mutatja mostanában, ám a játékosok a katalán élgárda ellen összeszedték minden tudásukat. Éver Banaga révén vezetést szereztek hazai pályán, ám az előnynek kerek hat percig örülhettek, ugyanis egy 16-oson belüli szabálytalanság után Lionel Messi góllal büntetett, így a Barcelona egy ponttal növelte előnyét a két Madrid, az Atlético és a Real előtt.

Granada – Real Madrid 1-0 (Ronaldo, 22., öngól)
Valencia-Barcelona 1-1 (Banega, 33.,  illetve Messi, 39., 11-esből)

süti beállítások módosítása