2012.10.10. 07:26          



Szívesebben hallanék Huszti válogatottságáról

Bár jómagam arról szívesebben olvasnék, hogy a Bundesliga egyik, komoly erőt képviselő csapatánál, a Hannovernél egyre jobb labdarúgó formára felfutó Huszti Szabolcs ismét a magyar válogatottban rúgja a labdát és a gólpasszokat, gólokat, de amíg ez be nem következik, sokadmagammal kénytelen vagyok beérni a vele kapcsolatos, egyéb, színes hírekkel.

     Ilyennel például, amely az autógyűjteményéről is egyre híresebb Cristiano Ronaldoval kapcsolatos ugyan, ám abból az is kiderül, a mi „aranytartalékunk”, az észtek és a törökök elleni Vb-selejtezőt is legfeljebb a televízión követő Huszti megelőzte a Real Madrid ászát.

Ronaldo Cristiano legújabb autója.jpg

     Cristiano Ronaldo ugyanis a közelmúltban gyarapította gyűjteményét egy McLaren MP4-gyel, amelyből Huszti Szabolcsnak már van egy példánya. A legújabb példány egy V8-as, 3.8 literes McLaren MP4-12C Spyder. A csodajárgány 635 lóerős, 3,1 mp alatt éri el a százat és meg sem áll 329 km/h-ig. Az ára ennek megfelelően csillagászati, 400 ezer euróba, jó 120 millió forintba került.

     A portugál gólgyáros garázsában már parkol sportkategóriában egy Ferrari 599 GTO és egy Lamborghini Aventador is.

     A Hannover magyar játékosa, Huszti Szabolcs nemrégiben a Bildnek bevallotta, hogy szintén egy McLaren MP4-12C-je van. Az övé azonban csak 52 millió forintba kerül, de menettulajdonságai megegyeznek Ronaldo kocsijáéval. 330 km/órás csúcssebességre képes és 600 lóerős. Mint mondta: a nők drága táskákat vesznek, a férfiak meg szép autókat. (Ehhez csak annyit: már aki teheti...)

     A két kocsi közti nagy különbséget éppen a nyitott tető okozza, ebben a kategóriában különösen. A teljesen nyitott Spyder esetében is megmaradt a háromszáz feletti végsebesség, az autó jellegzetességét a felfele nyíló ajtókat is megőrizték, ami jócskán megdobta a költségeket. Ráadásul ez a típus alig két hónapja van a piacon.

(Forrás: cristianoronaldofan.net)

süti beállítások módosítása