2013.02.13. 07:42          



Világjátékok-indulók a táncosok ob-ján

A Világjátékokra kvótát szerzett László Csaba és Páli Viktória is ott lesz a hétvégén a Vasas Folyondár utcai Sportközpontjában, ahol szombaton a standardtáncosok, vasárnap pedig a latin táncosok lépnek parkettre a magyar bajnokság keretében.

    "Az elmúlt időszakban Olaszországban edzőtáboroztunk, Udinében és Bassanóban készültünk a magyar bajnokságra, meg az egész szezonra. Célunk, hogy megvédjük a magyar bajnoki címünket szombaton, onnantól pedig minél több versenyen indulunk a Világjátékokig" - ismertette versenynaptárukat Páli Viktória a Magyar TáncSport Szakszövetség (MTáSz) keddi sajtótájékoztatóján.

    A László, Páli kettős legutóbb a Bassano Openen versenyzett, amelyen a szentesi páros nagyon közel állt a döntőbe jutáshoz, végül hetedik lett a 67 duót felvonultató mezőnyben. Olaszországban ott volt Szepesi József és Farkas Bettina is, ők a 20. helyet szerezték meg.

    A latinos mezőnyben elindul a magyar bajnokságon Angyal András is, aki a Szombat esti láz című műsorra készül.

    "Pandur Petrával úgy döntöttünk, hogy az idei magyar bajnokság lesz a bemutatkozó versenyünk. Külön örülök annak, hogy a március 9-én induló Szombat esti láz-beli partnerem, Bálint Antónia is eljön a Folyondár utcába, és a parkett szélén szurkol majd nekünk" - mondta Angyal András.

forrás: MTI

süti beállítások módosítása