2013.02.11. 06:23          



Egy cselgáncs edző, Kovács Gábor élete a tét

Szépen kérek mindenkit, ossza meg! Az Édesapám élete múlik azon, hányan olvassák, és segítenek! Ez az utolsó reményem, hogy vért szerezzek Édesapámnak – írta levelében Kovács Angéla, a sikeres judós és judoedző, egykori szövetségi kapitány lánya.
– Egy nagyon ritka betegséget diagnosztizáltak nála hét éve.

Kezeléseket kap Debrecenben a klinikán, amivel szinten és persze életben tartják. Ahhoz azonban, hogy a kezelést megkapja, először vért kell kapnia. A ritka, 0 Rh negatív vércsoportjának és a 2013. január 15-ei új jogszabálynak köszönhetően csak 0 Rh negatív vért lehet neki irányítottan adni. Jelenleg Magyarországon nincs készleten ilyen csoportú vér, mert elfogyott.

     Kérek szépen minden 0 Rh negatív vércsoportú ismerőst, ismerősök ismerőseit, menjenek a legközelebbi vérellátó központba, és adjanak vért irányítottan!

     Kénytelen vagyok minden adatát itt feltüntetni Édesapámnak, ezeket írják ki, akik adnak vért, vagy hívjanak, és sms-ben átküldöm! A számom: 06 (20) 597-6420. (Kovács Angéla).

Akinek a vért adjátok:

KOVÁCS GÁBOR LÁSZLÓ

Született: 1952. augusztus 9., Budapest

Édesanyja neve: Pánczél Éva

TAJ-száma: 017 261 595Lakcíme: 5000 Szolnok, Csokonai út 35., 2.em. 7.

Kezelő intézmény: DE OEC, osztály: II. Belgyógyászat
Orvosa: dr. Pfliegler György. Vércsoport: 0 Rh negatív

Kérek mindenkit még egyszer, hogy segítsen! Aki adott vért, kérem, küldjön egy sms-t a nevével a fenti telefonszámra, hogy tudjuk, mennyi esélyünk van!

Köszönettel,
Kovács Angéla”




 

süti beállítások módosítása