2013.01.12. 03:00          



Toyota Auris hibriddel védi a környezetet

A londoni olimpián aranyérmet szerző úszónak, Risztov Évának(27) szinte egy perc szabadideje sincsen, annyi a programja. A napi teendők mellett tréningeznie is kell, hiszen a hét végén már újra versenyezni akar.

     - Az ünnepek alatt volt egy kis pihenő, de teljesen nem álltam le, Karácsony hetében is volt egy-egy edzésem naponta, hogy ne essek ki teljesen a formámból. Január elsejétől pedig újra teljes erőbedobással készülök az előttem álló viadalokra - árulta el a Debreceni Sportközpont versenyzője.

     - A hét végén hazai pályán, Debrecenben a hosszútávúszók fedett pályás bajnokságán veszek részt, ötezer méteres távon. Bízom benne, hogy sikeres leszek. A jövő héten pedig Brazíliába és Argentínába utazom, ott az olimpiai távomon, tíz kilométeren indulok majd. Ez azért fontos, mert rutint kell még szereznem, hiszen a londoni olimpián mindössze hetedszer teljesítettem ezt a távot. Van még mit gyakorolnom...

     A klasszis úszó elszántságával és munkabírásával tehát nincs probléma, azonban a segítség számára is jól jön. Egy jó autóra például nagy szüksége volt, mert sokat kell utaznia az elfoglaltságai miatt. A bajnok pedig nem csak úszásban első mostantól, hiszen ő használhatja elsőként a Toyota Auri­s hibridmodelljét.

Risztov Éva_Toyota Auris.jpg

     - Fontos számomra a környezetvédelem, hiszen a versenyeinket élővízben rendezik, ezek pedig többnyire nem túl tiszták. Ezért is örülök neki, hogy hibridautóval járhatok, hiszen így kevésbé szennyezem a levegőt – tette hozzá a londoni olimpia bajnoka, Risztov Éva, aki környezetvédelemből máris kitűnőre vizsgázott.

(Forrás, fotó: Blikk)  

 

süti beállítások módosítása