2012.08.10. 00:48          



Valamennyi csütörtöki érmes Fábiánnéval is készült

Két tényen nem lehet immár vitatkozni. Az egyik az, hogy a magyar olimpiai csapat eddig minden várakozást felülmúlóan jól szerepel. A vérszegény pekingi produkciót immár nagy valószínűséggel háromszorosan túlteljesítik képviselőink, hiszen a már eddig begyűjtött nyolc aranyéremhez még nagy valószínűséggel hozzá kell majd adni egyet-kettőt.120809_hangulatok_1.jpg

A másik tény pedig saz,hogy a kajak-kenus különítmény toronymagasan jobb eredményt ér el, mint a sokkal népesebb, harminckét fős úszódelegáció tagjai. Pedig előzőleg Kiss László szövetségi kapitány azt vizionálta, hogy nagy valószínűséggel az övék lesz a legeredményesebb részleg. Hát pillanatnyilag – ha jól számolok - 34 – 21 az állás a kajakosok javára. És amíg az úszók már régen befejezték, a kajak-kenusoknak még vannak sokat ígérő versenyszámaik.

_Etonban lassan márt egy lábon állva ejtik ki a magyar kajakosok nevét – az egyetlen csalódást Vajda Attila okozta ez idáig, aki kenu egyes 1000 méteren közelébe sem került a pekingi elsősége megvédésének lehetőségéhez sem.

120809_hangulatok_2_Simon Miklós.jpg

Balról Simon Miklós, az angol kajak-kenu válogatott egyik edzője

Kozák Danuta győzelme K- 500 méteren várható volt, a Kovács Katain -. Janics Natasa páros viszont a várt arany helyett be kellett érje egy ezüstéremmel. Az igazi csattanót a férfi K-4 1000 méteres számban indult magyar hajó legénysége okozta, akik csak nagyon szoros csatáéban maradtak alul az ausztrálokkal szemben.

120809_hangulatok3_magyar drukker.jpg

A versenyek után hosszas beszélgetések kezdődtek. ,Előbb a mix-zónán belül, majd azon kívül is-. A csatolt képek is ott készültek.

120809_hangulatok4_gödiek Káraival.jpg

Kammerer "Kamera" Zoltán lelkes szurkolóinak egy csoportja

120809_hangulatok5_Kárai_Storcz és a szerző.jpg

Középen Storcz Botond, balról Kárai Kázmér, a sikeres edző, jobbról a szerző.


süti beállítások módosítása